Victory Slots: gratis spellen en recensies.

De beschrijving en het idee van het spel.

Als je van de wereld van de Romeinen houdt, welkom in de wereld van Victorius. De wereld veroveren zal je doel zijn, het grootste rijk ooit creëren. Uitstekende graphics, zorgvuldig ontworpen voor historische thema’s, begeleidt een goede stem. We worden geconfronteerd met een slot en 5 niet-progressieve rollen. De kunstmatige draad is 243 gemaakt door NetEnt. De Victorius slot biedt wildcard symbolen, Scater symbolen, gratis spins en biedt je de grootste jackpot van 7.500 euro.

symbool.

De symbolen zijn grafisch zeer eenvoudig, vergelijkbaar met thema’s die gerelateerd kunnen zijn aan strips. Naast de klassieke symbolen die verband houden met poker, herinneren we ons natuurlijk de symbolen van het Romeinse rijk: Caesar, Centennial, Soldier, Golden Eagle, Lauro, enz. Het spel is gebaseerd op het thema oorlog en dankzij de uitstekende stem, je voelt je in het middelpunt van de strijd. Daarom hebben we 4 typische features aan dit spel toegevoegd: Scattering Symbol, Wild, Free Spin en Multiplication. Kortom, alles wat je nodig hebt om plezier te hebben en zelfs grote geldprijzen te winnen, als geluk je vergezelt in je “ronde”. Het slotsysteem is geschikt voor zowel beginners als spelers.

betaling.

Het inzetbereik varieert van 1 tot 50 cent per token, tot 10 tokens. Kortom, het Victorius slot past in alle zakken. Een speciaal kenmerk van Victorius is dat wildcard-symbolen scatter-symbolen kunnen vervangen, en 3 of meer scatter-symbolen van links naar rechts (niet gemakkelijk te krijgen) geven leven aan vrije rotatie (niet gemakkelijk te krijgen), dus de wildcard-symbolen zijn hier. Het kan in veel situaties bepalend zijn. Je kunt gratis ronden hebben van 15 tot 25, en je krijgt gratis spins en de prijs wordt verdrievoudigd. Victorius wordt door velen niet beschouwd als een van de beste producten van Zweedse ontwikkelaars, het behoudt in ieder geval zijn charme en geweldige speelbaarheid, het zal aanvoelen als een echte strijd in de Romeinse tijd.